România

România

luni, 17 august 2015

CONCURS NAȚIONAL LITERAR-ARTISTIC - EDIȚIA I

Revista „Amprentele sufletului” organizează Concursul National de Poezie începători, Proza, Teatru, Reportaj literar, Eseu, Fabule, Epigrama, Pictura și Grafică, cu titlul „Cele mai frumoase creații literar-artistice românești”, ediția I.
Puteți trimite materialele, începând cu data de 1 septembrie până la 30 septembrie, pe adresa de mail: corector.eu@gmail.com
La acest concurs pot participa creatori din întreaga ţară și din Diaspora, indiferent de vârstă, care nu sunt membrii Uniunii Scriitorilor din România sau Diaspora.
Comisia de jurizare va fi formată din critici literari şi de artă, poeţi și scriitori membri ai Uniunii Scriitorilor din România.
Concurenţii vor trimite 5 poezii (pot fi casice, populare, creștine, moderne), 5 epigrame, o proză scurtă (eventual şi satirică de maximum 10 pagini), o piesă de teatru pe maximum 15 pagini, scrise în fișier WORD – Font Arial 10.
Nu vor fi luate în seamă poeziile și proza trimisă direct în căsuța de mail.
Artiștii plastici vor trimite câte 5 lucrări, jpg, cu rezoluție mai mare de 900 de pixeli. Nu vor fi admise lucrările inserate pe filă WORD.
Sunt admiși doar artiștii plastici care nu sunt membrii Uniunii Artiștilot Plastici.
Rezultatul concursului va fi publicat în revistele „Amprentele sufletului și „Literar ing” al AGIR, după data de 15 noiembrie a.c.
Câștigătorii vor primi diplome și un volum electronic cu creații personale.
Relații la telefon: 0760/994.327; 0733/075.015; 0747/117.273
Grupul de inițiativă al revistei „Amprentele sufletului”,
Eugenia Enescu-GAVRILESCU
Constantin-Nicolae GAVRILESCU
Nicolae VASILE
Ion IONESCU-BUCOVU
Ioan GANEA-CHRISTU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu